Cukierniczka

Ciasta, torty, ciastka, desery i nie tylko

Wpis

czwartek, 03 listopada 2016

Sernik z jabłkami

Uwagi:

- podpiec spód przez ok. 10-15 min.

- dodać mąkę ziemniaczaną zamiast budyniu lub tylko jeden budyń

(po dodaniu 2 budyniów masa serowa była za bardzo zwarta, ale to zależy pewnie też od wilgotności sera)

- dodać skórkę pomarańczową do masy

http://www.kwestiasmaku.com/przepis/sernik-z-jablkami-i-kruszonka

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
nenyanan
Czas publikacji:
czwartek, 03 listopada 2016 22:57

Polecane wpisy

Kalendarz

Maj 2017

Pn Wt Śr Cz Pt So Nd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Wyszukiwarka

Tagi

Kanał informacyjny