Cukierniczka

Ciasta, torty, ciastka, desery i nie tylko

Wpis

niedziela, 06 listopada 2016

Ciasto dyniowe z orzechami, ananasem i skórką pomarańczową

Uwagi:

- użyłam zamrożonej dyni (pokrojonej w kostkę), którą rozmroziłam, posiekałam w malakserze, dobrze odsączyłam na papierowych ręcznikach,

- zmniejszyłam ilość cukru o 1/4,

- zrezygnowałam z kremu.

http://www.mojewypieki.com/post/tropikalny-torcik-dyniowy

OCENA: 4+

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
nenyanan
Czas publikacji:
niedziela, 06 listopada 2016 12:59

Polecane wpisy

Kalendarz

Maj 2017

Pn Wt Śr Cz Pt So Nd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Wyszukiwarka

Tagi

Kanał informacyjny